Fratelli Pizzeria

Velkommen indenfor hos Fratelli Pizzeria Århus

Er du til autentiske, italienske lækkerier, er Fratelli Pizzeria Århus på Trøjborg et must-visit. Her får du smagen af Italien, laid-back stemning, serviceminded personale og ikke mindst kig til den famøse, hyggelige Tordenskjoldsgade i ét. Fratelli er kåret til Århus’ bedste pizza 2017 og mætter mange munde året rundt – unge, ældre, singler, børnefamilier, små som store selskaber og uanset diætbehov.

Meget mere end fastfood

Fratelli Pizzeria Århus er et af de mest populære pizzeriaer i byen. Her er kompromisløst fokus på at servere friske kvalitetsråvarer, stort udvalg af smage og ikke mindst at yde en kundeservice, du husker. Vi går højt op i den gode oplevelse, og det håber vi, vores kunder kan mærke. Anmeldelserne viser en høj kundetilfredshed, og det er vi uendeligt taknemmelige for. Vi håber inderligt, I vil fortsætte med at komme forbi, og vi håber, I er lige så glade, som vi er. Vi sætter altid pris på at høre jeres mening, for det er vores dejlige kunder, der gør vores arbejde det hele værd ❤️

Søger du vegetar pizza eller vegansk pizza?

Det er meget vigtigt for os, at Fratellis menukort byder på noget for en hver smag. Derfor kan du også få et lækkert udvalg af både vegetar-, veganer-, glutenfri- og laktosefri pizzaer. Hver pizza i menuen hos Fratelli Pizzeria kan laves med en naturlig glutenfri base eller en plantebaseret ost for dig, der følger glutenfri, laktosefri eller veganske kostpræferencer. Alle og enhver skal kunne nyde en lækker middag efter deres personlige smag hos Fratelli Pizzeria Århus.

Bestil pizza online og få leveret i Århus

Se det store udvalg af pizza & sandwiches i vores menukort. Ring nu og book bord til en hyggelig middag hos Fratelli Pizzeria Århus eller bestil online og få din pizza leveret til døren.

pizzeria Århus

Kontakt os

Vi gør det, vi er bedst til – at lave fremragende pizzaer i Aarhus. Hvis du er sulten eller blot ønsker at prøve velsmagende mad lavet med kærlighed, hvorfor så ikke komme et besøg forbi – eller ring os op!

Contact Us
32184404