Takeaway
Takeaway
med venner
med familien

Du behøver ikke at tage til Milano eller Rom for hos Fratelli laver vi retter der smager af Italien. Vi benytter kun ingredienser af høj kvalitet, for at kunne lave det bedste mad til jer.

Takeaway
Takeaway
med venner
med familien

Du behøver ikke at tage til Milano eller Rom for hos Fratelli laver vi retter der smager af Italien. Vi benytter kun ingredienser af høj kvalitet, for at kunne lave det bedste mad til jer.

Fratelli Pizza Trøjborg

Det hele startede i toppen af Trøjborg, hvor vi åbnede den første restaurant i september 2015. På menuen er en stribe italienske klassikere, der har gjort os til en af byens spydspidser inden for italienske pizzaer. Benyt dig af take-away, eller nyd din mad i vores restaurant i Trøjborg, der byder på italiensk hygge, levende lys, hyggelig atmosfære og afdæmpet musik.

Vi ses hos Fratelli Pizzaria Trøjborg

Nyd vores hyggelige plads på toppen af Trøjborg.

Åbningstider:

Mandag
16:00 – 20:30
Tirsdag
16:00 – 20:30
Onsdag
16:00 – 20:30
Torsdag
11:00 – 21:00
Fredag
11:00 – 21:00
Lørdag
11:00 – 21:00
Søndag
11:00 – 20:30

Den fulde historie om Fratelli Pizzeria Trøjborg

Dengang Fratelli for første gang slog dørene op på Trøjborg i 2015, havde vi et klart mål. At lave den bedste italiensk pizza på Trøjborg og i hele Aarhus!

Sidenhen har vi vundet byens pizza flere gange og været et af aarhusianernes fortrukne steder, når det var tid til selvforkælelse og god mad!

På vores menukort finder du et bredt udvalg af frokost pizzaer til en rigtig god pris, et utal lækre italienske pizzaer for enhver smag, små og spændende forretter og sandwiches lavet på italiensk manner. Alt sammen fra vores skønne pizzeria påTrøjborg.

Ved vores pizzeria på Trøjborg er der rig mulighed for at sidde og nyde din lækre pizza, men du er også altid velkommen til at tag den som take away eller bestille den til levering her på vores hjemmeside.

De bedste ingredienser til din pizza

Hos Fratelli ved Trøjborg ved vi hvor vigtig en rolle de rette ingredienser spiller, for at du får en pizza oplevelse udover det sædvanlige!

Derfor bruger vi kun de bedste og mest friske råvarer i alt vores mad, og vi arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre, da vores kunder fortjener den bedste pizza oplevelse hver gang!

Italienske pizzaer og meget mere

På vores menukort tilbyder vi italienske pizzaer for enhver smag! Uanset om du er til en klassisk Margherita, en indbagt Calzone eller en af vores lækre vegetar pizzaer.

Skulle det ikke være nok så har vi også et bredt udvalg af tilbehør til din pizza, i form af vores forretter som hvidløgsbrød, Vitello Tonnato, Bresaola og meget mere!

Vores italienske sandwiches er også altid en vinder hos vores kunder! Her får du en lækker og forfriskende sandwich med vores friskbagte brød.

Vores menukort byder på klassiske italienske pizzaer og lækkerier, samt pizzaer og lækkerier med et dansk twist.
Så kom forbi Fratelli på Trøjborg og få en ægte italiensk oplevelse, uanset om du vælger en pizza eller en af vores andre lækre retter.