Takeaway
Takeaway
med venner
med familien

Du behøver ikke at tage til Milano eller Rom for hos Fratelli laver vi retter der smager af Italien. Vi benytter kun ingredienser af høj kvalitet, for at kunne lave det bedste mad til jer.

Pasta
Aften i byen
med venner
med familien

Fratelli Vestergade er stedet for en hyggelig aften. Vælg mellem vores lækre pastaer, steaks eller pizzaer og nyd smagen sammen med traditionelle italienske øl eller vine.

Velkommen til Fratelli Vestergade

Vi åbnede denne restaurant med ét formål; at give vores skønne gæster en helt særlig oplevelse. Hos Fratelli Vestergade har vi udvidet vores koncept, og kan byde på endnu flere retter end vores øvrige restauranter. Stemningen og betjeningen er af den slags, som man husker. Der er værtskab, og man mangler intet her.

Cocktail hos Fratelli

Kom forbi vores restaurant ved Vestergade og prøv en af vores fantastiske cocktails! Nyd en af vores klassiske cocktails, i vores hyggelige atmosfære i hjertet af Aarhus. Prøv for eksempel vores Aperol Spritz eller Whisky Sour, perfekt til en af vores italienske specialitet.  

Steak hos Fratelli

Ved Fratelli i Vestergade finder du et hav af specialiteter som vores prisvindende italienske pizza, pastaretter og steak. Her kan du blandt andet prøve vores kalvefillet, ribeye eller lammeskank. Perfekt tilberedte steaks med kokkens tilbehør og et ordentligt skud kærlighed. En madoplevelse du sent vil glemme.

Vi glæder os til at se dig

ÅBNINGSTIDER:

Mandag
16:00 – 21:00
Tirsdag
16:00 – 21:00
Onsdag
16:00 – 21:00
Torsdag
11:00 – 21:00
Fredag
11:00 – 21:00
Lørdag
11:00 – 21:00
Søndag
Closed